Hem / Nya TV-serier / Citadel – Richard Madden och Priyanka Chopra i ny actionserie från Prime Video
Serien Citadel från Prime Video

Citadel – Richard Madden och Priyanka Chopra i ny actionserie från Prime Video

Prime Video har släppt ännu en trailer för sin nya actionserie “Citadel“, som är regisserad av bröderna Anthony och Joe Russo (kända för att ha regisserat flera Marvel-filmer). Serien har en imponerande ensemble av skådespelare, inklusive Richard Madden och Priyanka Chopra Jonas i huvudrollerna.

Citadel är en global actionserie som utspelar sig i flera olika länder, inklusive Italien, Indien och USA. Serien följer historierna om ett antal karaktärer runt om i världen, som alla är sammankopplade av en konspiration som hotar att förstöra världen som vi känner den.

Richard Madden spelar en amerikansk soldat med en våldsam historia, medan Priyanka Chopra Jonas spelar en spion som är fast besluten att stoppa konspirationen. I rollistan finns också flera andra namnkunniga skådespelare, inklusive Roland Møller, Ólafur Darri Ólafsson, med flera.

Trailern ger oss en första titt på karaktärerna och visar upp seriens spännande actionscener runt om i världen. Trailern ger också en hint om den dramatiska och spännande stämningen som kommer att prägla serien.

Premiärdatumet för “Citadel” är den 28 april 2022 och serien kommer att streama på Prime Video.

Foto: Prime Video

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>