Hem / Nyheter / Disney stänger ner Willow efter en säsong på Disney+
Willow

Disney stänger ner Willow efter en säsong på Disney+

Disney har meddelat att fantasyserien “Willow”, som är en uppföljare till den älskade filmen från 1988, inte kommer att få någon andra säsong på streamingtjänsten Disney+. Även om serien har fått positiva recensioner från kritiker har den tyvärr inte lyckats locka tillräckligt många tittare för att motivera en fortsättning. Fansen är besvikna över att serien avslutas efter endast en säsong och många undrar vad som ledde till beslutet.

“Willow” handlar om en ung kvinna som försöker rädda ett spädbarn från onda krafter i en magisk värld. Serien är regisserad av Jon M. Chu och har Warwick Davis i huvudrollen, samma skådespelare som spelade huvudrollen i den ursprungliga filmen.

Beslutet att avsluta “Willow” efter endast en säsong kommer som en besvikelse för många fans av filmen och fantasygenren. Men Disney har förklarat att de är stolta över serien och dess prestationer och tackar både casten och crewet för deras hårda arbete.

Detta är dock inte första gången som Disney avslutar en serie efter endast en säsong. Tidigare har exempelvis “The Society” och “I Am Not Okay With This” på Netflix fått liknande öde trots positiva recensioner från kritiker och tittare.

Foto: Disney

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>