Hem / Nyheter / Outlander säsong 7: premiärdatum och bilder
Sam Heughan som Jamie Fraser

Outlander säsong 7: premiärdatum och bilder

Fans av TV-serien “Outlander” kan äntligen markera sina kalendrar för premiären av den efterlängtade sjunde säsongen. Starz har precis släppt premiärdatumet för den nya säsongen, som kommer att sändas den 16 april. Tillsammans med premiärdatumet släpptes också en rad nya bilder från säsongen som ger en inblick i vad vi kan förvänta oss av kommande avsnitt.

Något datum för när serien kommer att vara tillgänglig via streamingtjänsterna i Sverige är ännu inte presenterat men det handlar troligen om framåt sommaren.

Säsong 7 av “Outlander” kommer att innehålla totalt 12 avsnitt och bygger på sjunde boken i serien av författaren Diana Gabaldon, “An Echo in the Bone”. Serien är känd för sin unika mix av romantik, spänning och historiskt drama, och följer huvudkaraktärerna Claire (spelad av Caitriona Balfe) och Jamie Fraser (spelad av Sam Heughan) på deras äventyr genom tid och rum.

Premiärdatumet för säsong 7 har efterlängtats av fansen sedan avslutningen av säsong 6 förra året, och den nya säsongen kommer att välkomna tillbaka många av de populära karaktärerna från tidigare säsonger, inklusive John Grey (spelad av David Berry) och Brianna (spelad av Sophie Skelton). Med nya karaktärer, platser och intrig kommer säsong 7 av “Outlander” att ta oss på en spännande resa genom tiden och ge oss ännu mer av det vi älskar med denna unika TV-serie.

Medan vi väntar på premiären av säsong 7, kan fans njuta av de nya bilderna från säsongen som nyligen släpptes av Starz. Bilderna ger oss en första titt på flera av huvudkaraktärerna, inklusive Claire och Jamie, och ger oss en hint om vad som komma skall.

Caitríona Balfe som Claire Fraser
Caitríona Balfe som Claire Fraser
Sam Heughan som Jamie Fraser
Sam Heughan som Jamie Fraser
David Berry som Lord John Grey och Charles Vandervaart som William Ransom
David Berry som Lord John Grey och Charles Vandervaart som William Ransom
Richard Rankin som Roger MacKenzie och Sophie Skelton som Brianna MacKenzie
Richard Rankin som Roger MacKenzie och Sophie Skelton som Brianna MacKenzie
John Bell som Ian Murray
John Bell som Ian Murray

Säsongen kommer att innehålla 12 avsnitt och följa Claire och Jamie på äventyr genom tid och rum. Med nya karaktärer, platser och intrig kommer säsong 7 att ge oss ännu mer av det vi älskar med denna unika TV-serie.

Teaser för Outlander säsong 7

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>