Hem / Nya TV-serier / Prime Video släpper “Swarm” – en ny scifiserie med stjärnspäckad rollista
Swarm

Prime Video släpper “Swarm” – en ny scifiserie med stjärnspäckad rollista

Prime Video har precis släppt den efterlängtade nya scifiserien “Swarm”, från skaparen James Wood. Serien har en stjärnspäckad rollista, inklusive Omar Sy, Laëtitia Eïdo, Ludivine Sagnier och Sofiane Zermani. Serien lovar att bli en gripande och spännande resa, när invånarna i en liten östadsby står inför ett existentiellt hot från en oförklarlig svärm av varelser.

Swarm är en serie som måste ses av alla sci-fi fans, med sin engagerande berättelse, högkvalitativa prestationer och fantastiska visuella effekter. Serien produceras av Frankrikes Quad Drama och produceras av Isabelle Degeorges och Christopher Sourdellis.

“Swarm” har premiär på Prime Video idag den 17 mars 2023, med alla avsnitt tillgängliga direkt från premiären.

Swarm – officiell teaser

Foto: Quantrell D. Colbert/Prime Video

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>