Hem / Nya TV-serier / Produktionen av den nya serien “Those About To Die” har startat
Ny TV-serie: Those About To Die

Produktionen av den nya serien “Those About To Die” har startat

Those About To Die, en ny dramaserie baserad på Daniel Mannix bok och inspirerad av Roms gladiatorer, har påbörjat produktionen. Serien är regisserad av Roland Emmerich och inkluderar stjärnor som Anthony Hopkins.

Produktionen av den nya serien “Those About To Die” har äntligen börjat. Den här historiska dramaserien är baserad på Daniel Mannix bok med samma namn och är inspirerad av Roms gladiatorer. Med Roland Emmerich, känd för sina actionfyllda filmer som “Independence Day” och “2012”, som regissör, kan vi förvänta oss en visuellt imponerande och gripande skildring av livet i det antika Rom.

Anthony Hopkins, vinnaren av flera Oscars, kommer att spela huvudrollen i serien. Han är mest känd för sin roll som Hannibal Lecter i “När lammen tystnar” och kommer att ge liv åt en ny karaktär i denna episka berättelse. Nyligen tillkännagavs även att Iwan Rheon, känd från “Game of Thrones”, och Alfie Allen, också känd från samma serie, kommer att ansluta sig till rollistan. Deras engagemang i projektet bidrar ytterligare till förväntningarna kring serien.

“Those About To Die” kommer att skildra den brutala och fascinerande världen av gladiatorspel i det antika Rom. Serien kommer att utforska de spännande och farliga livet för dessa krigare, samtidigt som den ger en djupare inblick i den politiska och sociala miljön som omgav dem. Serien utspelar sig i Cinecittà Studios, vilket kommer att bidra till en autentisk och visuellt imponerande skildring av antikens Rom.

Peacock, NBCUniversals streamingtjänst, kommer att vara plattformen där “Those About To Die” kommer att sändas. Även om ett officiellt premiärdatum ännu inte har bekräftats, är det tydligt att serien kommer att vara en händelse att se fram emot för historieälskare och fans av actionfyllda dramer.

Med en sådan begåvad rollista och kreativt team bakom kulisserna, finns det ingen tvekan om att “Those About To Die” kommer att bli en spännande och oförglömlig upplevelse för tittarna. Håll utkik efter ytterligare nyheter och uppdateringar om denna efterlängtade serie, och förbered dig på att fördjupa dig i en värld av hjältedåd, svek och blodtörstiga strider i det antika Roms gladiatorarenor.

Förväntningarna är höga inför lanseringen av “Those About To Die”, och med en sådan stjärnspäckad ensemble och passionerat kreativt team är det bara en tidsfråga innan serien blir en ny snackis. Så håll utkik efter premiärdatumet och förbered dig på en episk resa tillbaka i tiden till det antika Rom, där hjältemod och överlevnad står på spel i varje blodigt och hjärtskärande avsnitt.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>