Hem / Nya TV-serier / Star Trek: Starfleet Academy får grönt ljus för ny serie på Paramount+
Starfleet Academy

Star Trek: Starfleet Academy får grönt ljus för ny serie på Paramount+

Star Trek-universumet kommer snart att utökas med en ny serie som kommer att fokusera på de unga kadetterna vid Starfleet Academy. Serien har fått grönt ljus av Paramount+.

Star Trek: Starfleet Academy kommer att utforska livet på akademin och karriärerna för de unga kadetterna som strävar efter att bli Starfleet officerare. Serien kommer att innehålla en rad spännande äventyr som följer kadetterna under deras utbildning och träning, samtidigt som de konfronteras med de stora utmaningar som universumet erbjuder.

Seriens manusförfattare inkluderar bland annat producenten Aaron Baiers, som tidigare har arbetat på Star Trek: Discovery och Star Trek: Picard. Det är ännu inte känt vilka skådespelare som kommer att spela huvudrollerna i serien.

Star Trek: Starfleet Academy kommer att vara en del av det växande utbudet av Star Trek-serier på Paramount+. Tidigare serier inkluderar “Star Trek: Discovery”, “Star Trek: Picard” och “Star Trek: Lower Decks”. Serien är också en del av en bredare satsning på att utveckla Star Trek-universumet på tv och film.

Premiärdatumet för Star Trek: Starfleet Academy har ännu inte presenterats. I Sverige har Paramount+ ersatts av tjänsten SkyShowtime, som normalt sett inkluderar utbudet från Paramount+.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>