Hem / Nya TV-serier / Takeshi’s Castle gör comeback på Prime Video – en av Japans största TV-hits
Takeshi’s Castle återuppstår på Prime Video

Takeshi’s Castle gör comeback på Prime Video – en av Japans största TV-hits

Prime Video har annonserat att den legendariska japanska TV-serien Takeshi’s Castle kommer att återvända till skärmen efter att ha varit frånvarande i flera år. Serien är en av de största globala TV-hitarna från Japan och kommer att finnas tillgänglig på Prime Video i flera länder över hela världen.

Takeshi’s Castle, som först sändes i Japan på 1980-talet, är känd för sin unika mix av humor och action. Serien följer en grupp tävlande som utför en rad utmaningar och hinder i en utmaning att övervinna Takeshi, slottets härskare. Serien blev snabbt populär runt om i världen och fick kultstatus bland fans.

Den nya säsongen av Takeshi’s Castle kommer att finnas tillgänglig på Prime Video och kommer att följa samma format som de tidigare säsongerna. Tävlande kommer att tävla mot varandra i en rad galna och utmanande hinder och hoppas att övervinna Takeshi och erövra slottet.

“Takeshi’s Castle är en av de mest älskade TV-serierna från Japan och vi är glada över att kunna återuppliva den för en ny generation av tittare”, säger Jennifer Salke, chef för Amazon Studios. “Vi är säkra på att fans kommer att älska den nya säsongen av Takeshi’s Castle, med spänning, humor och galna hinder.”

Takeshi’s Castle kommer att finnas tillgänglig på Prime Video från och med slutet av april, och fans runt om i världen ser fram emot att återuppleva en av Japans största globala TV-hitserier.

Trailer från 80-talets Takeshi’s Castle

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>