Hem / Nya TV-serier / The Diplomat – en ny politisk dramaserie med Keri Russell på Netflix
The Diplomat, Netflix

The Diplomat – en ny politisk dramaserie med Keri Russell på Netflix

Netflix släpper snart en ny politisk drama-serie vid namn “The Diplomat”. Serien kommer att erbjuda en unik inblick i diplomatins värld med Keri Russell i huvudrollen.

“The Diplomat” är en av de mest efterlängtade serierna i år och Netflix har höga förväntningar på den. Serien följer Lily, en ung och ambitiös diplomat på den amerikanska ambassaden i en fiktiv europeisk huvudstad. Hon navigerar genom en komplex värld av diplomatiska förhandlingar och politiska intriger. Keri Russell, som är känd för sin roll i tv-serien “The Americans”, spelar huvudrollen i “The Diplomat”.

Det är inte bara Keri Russell som är stjärnan i serien, utan även manusförfattarna, regissörerna och producenterna har imponerande meritlistor. “The Diplomat” är skapad av två av Hollywoods mest framgångsrika manusförfattare, Jason Horwitch och Ben Watkins, som tillsammans har skapat serier som “Berlin Station” och “Burn Notice”. Serien är regisserad av John Dahl, som har regisserat flera avsnitt av succéserien “Homeland”. Dessutom är serien producerad av Mark Gordon, som ligger bakom flera kritikerrosade filmer och tv-serier.

Enligt Netflix kommer “The Diplomat” att ha åtta avsnitt och alla avsnitt kommer att finnas tillgängliga på Netflix från den 20 april. Serien är en del av Netflix’ satsning “Tudum” där de presenterar sina kommande serier och filmer.

“The Diplomat” har en spännande handling fylld med överraskningar och spänning. Serien har komplexa karaktärer, subtila intriger och oväntade vändningar som kommer att hålla tittarna fastklistrade vid skärmen. Om du gillar politiska dramaserier som House of Cards eller Homeland så är “The Diplomat” definitivt en serie att titta på.

Med premiär den 20 april på Netflix, är “The Diplomat” en serie som alla politiska drama-fans inte vill missa. Så se till att du lägger till “The Diplomat” på din titta-lista. Med Keri Russell som stjärnan i denna nya politiska drama-serie kan du vara säker på att bli fast från första avsnittet. Och vem vet, kanske du till och med kommer att lära dig något om diplomatins värld längs vägen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>