Hem / Nya TV-serier / White House Plumbers – ny HBO-serie skildrar Watergate-skandalen
White House Plumbers från HBO

White House Plumbers – ny HBO-serie skildrar Watergate-skandalen

HBO har släppt en första trailer för sin nya tv-serie White House Plumbers, som är baserad på den verkliga historien om Watergate-skandalen på 70-talet. Serien är regisserad av Alex Gregory och Peter Huyck och har en imponerande ensemble av skådespelare, inklusive Woody Harrelson och Justin Theroux.

White House Plumbers utspelar sig i USA på 70-talet och följer två anställda på Vita huset, Egil “Bud” Krogh (spelad av Harrelson) och G. Gordon Liddy (spelad av Theroux), som får i uppdrag att röja upp läckor som hotar president Nixons regeringstid. Deras uppdrag blir allt mer farligt och involverar till och med inbrott på Watergate-kontoren, vilket slutligen leder till avslöjandet av en av de största politiska skandalerna i USA:s historia.

White House Plumbers är en dramatisk och spännande serie som tar oss tillbaka till en av de mest skandalösa perioderna i amerikansk historia. Serien utforskar inte bara händelserna som ledde till Watergate-skandalen, utan ger oss också en inblick i de människor som var inblandade och de faror de stod inför.

Den första trailern för White House Plumbers ger oss en första titt på Woody Harrelson och Justin Theroux som Egil “Bud” Krogh och G. Gordon Liddy, samt andra karaktärer som var inblandade i händelserna. Trailern ger oss också en hint om den dramatiska och spännande stämningen som kommer att prägla serien.

White House Plumbers har premiär på HBO den 1 maj men vi har ännu inte sett något datum när HBO Max släpper serien.

Foto: HBO

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>