Hem / Nya TV-serier / John Wick spinoff-serien The Continental släpper första teasern och premiärdatum
The Continental

John Wick spinoff-serien The Continental släpper första teasern och premiärdatum

Fans av John Wick-filmerna kan nu se fram emot en helt ny serie, The Continental. Denna nya spinoff-serie kommer att utforska den mystiska världen av lönnmördare som introducerades i John Wick-filmerna, med fokus på Continental Hotel, som fungerar som ett fristad för dessa lönnmördare.

Teasern för The Continental ger tittarna en kort, men dramatisk titt på det eleganta hotellet, där vi får se ett antal lönnmördare som vistas där.

Medan trailern inte avslöjar mycket om handlingen i The Continental, antyder synopsis hur viktig Winston kommer att vara för serien. Trots att han är yngre har han fortfarande en mörk bakgrund och händelserna i serien kommer ofrånkomligen att dra tillbaka honom till den. Som en del av sin actionfyllda resa kommer han att arbeta för att stiga till toppen och ta över hotellet själv, vilket innebär att den internationella hotellkedjan kan fungera på ett helt annat sätt än John Wick-filmerna när han anländer.

Som visas kort i teasern finns det en stor ensemble som ansluter sig till Woodells Winston i den nya serien. Detta inkluderar Mel Gibson (Cormac), Mishel Prada (KD), Ben Robson (Frankie), Hubert Point-Du Jour (Miles), Nhung Kate (Yen), Jessica Allain (Lou), Jeremy Bobb (Mayhew) och Peter Greene (Uncle Charlie). Ayomide Adegun kommer också att finnas där som en ung Charon, karaktären som spelades av den avlidne Lance Reddick i originalfilmerna.

Premiärdatumet för The Continental har också avslöjats. Enligt rapporter kommer serien att ha premiär på Peacock i september 2023. Då Peacock ännu inte lanserats i Sverige är det osäkert när och var vi kommer att kunna se den. Serien kommer att bestå av tre delar och lovas ge en mer detaljerad inblick i världen av lönnmördare som vi fick se i John Wick-filmerna.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>