Hem / Nya TV-serier / Ny X-Files serie kommer från Creed och Black Panther regissören Ryan Coogler

Ny X-Files serie kommer från Creed och Black Panther regissören Ryan Coogler

X-Files är en av de mest älskade TV-serierna genom tiderna, med sin unika kombination av sci-fi och mysterium som har underhållit och fascinerat tittare i årtionden. Nu är det dags att damma av dina solrosfrön och “I want to belive”-affisch för en helt ny serie av X-Files som är på gång. Och det blir ingen mindre än regissören Ryan Coogler, känd för succéerna Creed och Black Panther, som leder laddningen.

Under en intervju på CBC:s “On The Coast” tidigare denna vecka bekräftade Chris Carter, skaparen av den ursprungliga serien, att en återupplivning av X-Files är på gång. Den nya serien kommer att ha en mångfaldig rollbesättning och Coogler har ett stort jobb framför sig eftersom den ursprungliga serien täckte så mycket terräng. Än så länge är det oklart var den nya versionen av X-Files kommer att sändas, om den kommer att ha samma titel som den ursprungliga serien eller om några av skådespelarna kommer att återvända.

Men med Cooglers talang och kreativitet, ser vi fram emot vad som säkerligen kommer att bli en spännande och passande uppdatering av denna klassiska TV-serie. Även om fansen kan vara motståndare till omstarter, har X-Files en så lång och invecklad mytologi vid det här laget att en ren tavla förmodligen skulle vara det enklaste sättet att närma sig historien om två FBI-detektiver som uppdrag att utforska oförklarliga fenomen.

Vidare är det spännande att höra om den mångfaldiga rollbesättningen i den nya serien, då det är en viktig faktor i dagens samhälle. För att bättre reflektera den diversifierade publiken har så har valt i den nya serien att med en ny och mångfaldig rollbesättning ta itu med dessa problem den tidigare serien hade på ett lämpligt sätt och fortsätta vara en favorit bland tittare i alla åldrar och kulturer.

Sammanfattningsvis är det spännande att höra om den nya serien av X-Files och Ryan Cooglers inblandning i projektet. Med en mångfaldig rollbesättning och Cooglers talang och kreativitet, ser vi fram emot en spännande och passande uppdatering av denna klassiska TV-serie.

Lite kul fakta ifrån den första serien:

  1. X-Files hade premiär 1993 och sändes i nio säsonger fram till 2002. Serien handlade om två FBI-agenter som utreder fall av paranormala fenomen och utomjordiskt liv.
  2. X-Files vann flera priser, inklusive 16 Emmy Awards och fem Golden Globe Awards. Gillian Anderson, som spelade Dana Scully, vann en Emmy för sin roll i serien.
  3. Serien skapades av Chris Carter, som också producerade och skrev flera avsnitt. Carter tog inspiration från verkliga händelser och konspirationsteorier när han skrev manus för serien.
  4. X-Files var känd för sitt tema “The Truth Is Out There” och “I Want To Believe” affischer som var populära bland fansen. Serien har också inspirerat många andra TV-serier och filmer inom sci-fi och mysterie-genrerna.
  5. Serien fick en uppföljning med två filmer, “The X-Files: Fight the Future” och “The X-Files: I Want to Believe”. 2016 kom även en ny säsong som fortsatte där serien slutade 2002.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>