Hem / Nya TV-serier / 007: Road to a Million – Ny Bond-inspirerad serie kommer till Prime Video
007: Road to a Million - ny serie på Prime Video

007: Road to a Million – Ny Bond-inspirerad serie kommer till Prime Video

På James Bond-dagen avslöjade Prime Video teaser-trailern för sin kommande brittiska originalserie 007: Road to a Million. I denna äventyrsbaserade spelshow får vi se Brian Cox i rollen som “The Controller”.

Serien, som produceras av teamet bakom James Bond-filmerna, följer nio par av vanliga människor som skickas ut på ett globalt äventyr. De utmanas med Bond-inspirerade uppgifter, allt för en chans att var och en vinna en livsförändrande summa på £1,000,000.

Brian Cox’s karaktär, “The Controller”, är den som styr spelet. Han avgör var paren ska, vad de ska göra, och ställer deras frågor. Han övervakar varje pars resa och njuter av dramat som utvecklas genom hans noggrant utformade och ofta obevekliga utmaningar.

Brian Cox som The Controller i 007: Road to a Million
Brian Cox spelar “The Controller” i Prime Videos storslagna äventyrsprogram 007: Vägen till en miljon, där deltagare reser världen runt för en chans att vinna upp till £1M.

Förutom spännande utmaningar, lovar serien oss en titt på otroligt vackra platser – från de vilda skotska högländerna till Chiles avlägsna Atacamaöknen, de livliga gatorna i Venedig och de mäktiga schweiziska alperna.

Premiärdatum

007: Road to a Million lanseras exklusivt på Prime Video i över 240 länder och territorier den 10 november. Så sätt på påminnelser och gör dig redo för ett äventyr som håller dig på tårna!

Teaser trailer för 007: Road to a Million

Missade du teaser-trailern? Med premiären runt hörnet, ger denna smygtitt en hint om de äventyr som väntar.

Foto: Amazon Studios

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>