Hem / Nya TV-serier / Echo – Marvels nya serie under Spotlight-flaggan
Echo

Echo – Marvels nya serie under Spotlight-flaggan

Utforska Mayas gripande ursprungshistoria i “Echo”, Marvels första Spotlight-titel, som erbjuder en unik och inkluderande berättelse.

“Echo” – Marvels nyskapande Spotlight-serie

Marvel Studios presenterar stolt “Echo” som den första serien under den nyskapade “Marvel Spotlight”-bannern. Med en fräsch trailer som redan skapat buzz, inbjuder “Echo” tittarna till en verklighet där förståelsen för MCU:s omfattande historia inte är ett krav.

“Marvel Spotlight” – en ny ingång till superhjältevärlden

Initiativet med “Marvel Spotlight” är att bredda spektrumet av Marvels berättelser. Det handlar om att fokusera på mer jordnära, karaktärsdrivna äventyr. Detta tillvägagångssätt gör det lättare för nykomlingar att dyka in i Marvels värld utan att känna sig överväldigade av tidigare handlingar och karaktärsark.

Maya Lopez – hjältinnan i “Echo”

I centrum av Echo står Maya Lopez, en kvinna vars komplexa och mångfacetterade personlighet har vunnit Marvel-fansens hjärtan. Maya Lopez spelas av Alaqua Cox som gjorde entré i Marvels värld genom serien Hawkeye.

Hennes berättelse är en återgång till rötterna och en upptäckt av hennes plats i världen. Vi möter Maya när hon tar itu med konsekvenserna av sitt liv i New York och börjar resan för att återförena sig med sin kultur och sitt arv.

Efter tiden i New York är det dags för Maya att konfrontera sitt förflutna och återknyta till sin identitet som en infödd amerikan. Hon ställs inför utmaningar som tvingar henne att reflektera över vad familj och samhälle verkligen innebär för henne.

Echo bryter ny mark genom att föra in en döv superhjältinna av färg i rampljuset. Serien lovar autentisk representation, en aspekt som skådespelaren Alaqua Cox, själv döv, betonar som revolutionerande för representationen på skärmen.

Echo lovar att bjuda på en resa av självupptäckt och personlig tillväxt. Vi kommer att följa Maya när hon navigerar genom de utmaningar som formar hennes framtid. Denna serie är inte bara en berättelse om en superhjältinna; det är en berättelse om att hitta kraften inom sig och betydelsen av rötter.

Serien Echo planeras att ha premiär på Disney+ och Hulu den 10 januari 2024.

Officiell trailer för Echo

Få en första titt på Mayas intensiva resa i ‘Echo’ – där hennes förflutna och framtid kolliderar.

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>