Hem / Nyheter / Reacher säsong 2 – premiärdatum och trailer
Reacher - säsong 2

Reacher säsong 2 – premiärdatum och trailer

Jack Reacher är en karaktär som inte låter sig begränsas av sitt förflutna, men i den spänningsladdade trailern till den andra säsongen av “Reacher” ser vi att det förflutna kan komma ikapp även den mest resilienta vandrare. I den kommande säsongen, som Prime Video har satt premiärdatumet den 15 december för, dyker gammal vänner – och fiender – upp i ett nytt explosivt äventyr.

Andra säsongen av “Reacher” är baserad på Lee Childs elfte bok i serien, “Bad Luck and Trouble”. Alan Ritchson återvänder i huvudrollen som Jack Reacher, som får sitt lugna liv som drifter avbrutet av ett krypterat meddelande: hans gamla militärkollegor från den 110:e MP Special Investigations enheten blir mördade en efter en. För att stoppa blodflödet förenas Reacher med sina tidigare lagkamrater – spelade av Maria Sten, Serinda Swan och Shaun Sipos – och tillsammans börjar de avslöja en allt djupare konspiration, där sanningen blir allt farligare för varje ledtråd som de avtäcker.

Säsongen, som introducerar nya karaktärer i form av Ferdinand Kingsley, Robert Patrick och Domenick Lombardozzi, lovar att hålla fast vid den fysiska närvaro och action som blivit signatur för både böckerna och TV-serien. “Reacher” produceras av Amazon Studios, Skydance Television och Paramount Television Studios, med Nick Santora som showrunner.

Andra säsongen av “Reacher” på Prime Video har väckt stort intresse, och återstarten av karaktären på TV har mottagits positivt. Med en mer boktrogen framställning av Jack Reacher jämfört med Tom Cruises tolkning i filmen från 2012, ser vi Alan Ritchson fylla de stora skorna med bravur. Och med en del av den första säsongens skådespelare återvändande, samt nya ansikten som utlovar spännande dynamik och berättelser, ställs frågan om “Reacher” kan upprätthålla samma kvalitetsnivå in i sin andra säsong.

Med tanke på den globala framgången kommer den andra säsongen att rullas ut lite annorlunda än den första. Istället för en fullständig släppning på en gång, kommer de första tre avsnitten att lanseras den 15 december, följt av de återstående fem avsnitten som släpps veckovis.

Fans av serien kan förvänta sig att den andra säsongen kommer att ta med Jack Reacher och Frances Neagley från Kalifornien till Las Vegas när de gräver djupare i en farlig komplott full av utpressning, korruption och mord.

Trailern till den andra säsongen av “Reacher” lovar ännu mer action, mysterier och intensitet från Prime Videos flaggskeppsserie.

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>