Hem / Nya TV-serier / Fallout – trailer och premiärdatum
Fallout - ny serie på Prime Video

Fallout – trailer och premiärdatum

Prime Video har nyligen släppt den officiella trailern för sin senaste serie “Fallout”, baserad på den globalt bästsäljande spelserien.

För dig som inte har spelat Fallout så handlar det om invånare i lyxiga fallout-shelters som tvingas återvända till den strålningsskadade ödemarken deras förfäder lämnade bakom sig efter apokalypsen, för 200 år sedan. De blir chockade när de upptäcker ett otroligt komplext, underligt tillfredsställande och våldsamt universum som väntar på dem.

Serien bjuder in tittarna till en förtvivlad och farlig värld där huvudkaraktären Lucy, spelad av Ella Purnell, måste navigera genom en ny, skruvad verklighet. Tillsammans med karaktärerna Moldaver (Sarita Choudhury) och Ma June (Dale Dickey) utforskar Lucy vad som återstår av mänskligheten 200 år efter apokalypsen.

Alla 8 avsnitt av Fallout kommer att släppas exklusivt på Prime Video den 11 april 2024.

Fallout – Officiell Trailer

Foto: Amazon

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>