Hem / Streamingtjänster / Streamingtjänsten Max lanseras i Sverige: datum bekräftat
Max kommer till Sverige

Streamingtjänsten Max lanseras i Sverige: datum bekräftat

Warner Bros. Discovery lanserar Max i Sverige, med HBO, Discovery och Eurosport under ett tak. Vad innebär detta för svenska tittare?

Innehåll och abonnemang

Denna tjänst, som Warner Bros. Discovery introducerar, siktar på att förena ett brett utbud av underhållning från välkända nätverk såsom HBO, Discovery och Eurosport. Med ett löfte om att bli en omvälvande plattform för svenska tittare, bjuder Max in till en värld av tv-serier, filmer och sportevenemang. Men hur skiljer sig detta från tidigare erbjudanden, och vad innebär det för de med en livstidsrabatt?

Max tar sig an den svenska marknaden med en imponerande portfölj av innehåll. Allt från den andra säsongen av “House of the Dragon” till en exklusiv dokumentär om Benjamin Ingrosso. Det mest anmärkningsvärda är kanske att tjänsten blir exklusiv värd för alla live-ögonblick från Olympiska spelen i Paris 2024.

Dessutom presenteras ett nytt abonnemangssystem, med allt från ett baspaket med reklam till ett premiumalternativ som erbjuder 4K-upplösning och Dolby Atmos-ljud.

Vad Händer med Livstidsrabatten?

För de som tidigare lockats av HBO:s livstidsrabatt, framträder en viktig fråga: Hur påverkar Max lansering dessa användare? Tidigare kommunikation från Warner Bros. Discovery har försäkrat att erbjudanden såsom livstidsrabatter skulle fortsätta att gälla under nya omständigheter. Dock har specifik information angående Max och dess prissättning, särskilt i relation till dessa rabatter, ännu inte bekräftats. Det förblir en viktig aspekt för tittare att hålla ögonen på.

Lanseringsdatumet för Max

Enligt Warner Bros. Discovery är den 21 maj 2024 dagen då Max anländer till Sverige, redo att erbjuda en ny värld av TV-serier, filmer och sport.

Läs mer om

, ,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>