Hem / TV-serier / GCB
GCB

GCB(2012)

Dramakomedin GCB var ABC Studios mest omtalade nykomling under vårens upfronts i Los Angeles, och inför premiären i vår är förväntningarna höga.

Serien, som från början kallades Good Christian Bitches efter den bästsäljande boken med samma namn, kommer att kallas GCB eftersom det ursprungliga namnet ansågs alltför provocerande, tar oss med till en av sydstaternas lyxigaste villaförorter. Här är familjen lika helig som den obligatoriska söndagsgudstjänsten. Men lika viktigt som en – på ytan – kristen livsstil och bibliska citat är en perfekt fasad utåt och här mäts lycka i skönhet och rikedom.

I premiäravsnittet möter vi Amanda som återvänder hem efter att hennes äktenskap avslutats med en skandal. Men mycket har förändrats under de tjugo år hon varit borta. Många av de tjejer hon växte upp med minns henne som den elaka ”tuffa-gänget tjejen” och de är allt annat än välkomnande.

Heather, Gigi, Sharon, Cricket och Charlene är alla spända inför hennes återkomst och som seriens ursprungstitel antyder är de kanske inte alla guds bästa barn – även om de själva gör anspråk på att vara det.

På webben

Playtjänster - streama direkt