Hem / TV-serier / Hot in Cleveland
Hot in Cleveland

Hot in Cleveland(2010)

Hot i Cleveland är en amerikansk komediserie, med Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick och Betty White. Serien, som är kanalen TV Lands första originalmanus serie. Den hade premiär den 16 juni 2010, och fick TV Lands högsta betyg i sitt kabelnäts 14-åriga historia. Den 12 januari 2012, meddelades att det även blir en fjärde säsong.

Serien skapades av Suzanne Martin (Frasier, Ellen) och är producerad av Martin, Sean Hayes och Todd Milliner, genom sitt produktionsbolag SamJen Productions och Hazy Mills Productions, och är producerad i samarbete med TV Land. Konceptet bakom showen bygger på en ursprunglig idé av Lynda Obst, som fungerar som exekutiv producent. Serien spelas in framför en levande studio publik på CBS: s Studio City i Los Angeles.

Serien kretsar kring tre föredettingar inom underhållningsindustrin (Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick) från Los Angeles som hittar en mer välkomnande och mindre ytligt och ungdomsbesatt samhälle i Cleveland, Ohio, där deras flygplan gör en nödlandning i pilotavsnittet. De hyr ett hem med en tuff vaktmästare (Betty White).