Hem / TV-serier / Miami Medical
Miami Medical

Miami Medical(2010 - 2010)

Miami. Palmer, sol, sportbilar, långa stränder och ett gnistrande hav. Men på Miami Medicals traumaenhet är blod, svett och tårar vardag. Här tar personalen hand om de allra svårast skadade när patienternas liv står på spel.

I premiäravsnittet får läkarteamet ta hand om svårt skadade från en våldsam gasexplosion. Det blir närmast kaotiskt när offren rullas in på traumaenheten, den ena mer svårt skadad än den andra.

Miami Medical handlar om en grupp skickliga kirurger som lever för sitt adrenalinfyllda jobb på en av USAs mest framstående traumaenheter. Här behandlar de patienter med livshotande skador.

Dr Eva Zambrano är kirurgen som är mer bekväm i operationssalen än i den riktiga världen. Dr Thomas Proctor är ny på akuten, och lika flink med skalpellen som han är med sarkasmen efter att ha varit med om en nära döden-upplevelse.
Nybakade läkaren Serena Warren försöker fortfarande fundera ut om hon verkligen hör hemma på akuten. Översköterskan Tuck Brody har kämpat mot missbruk men funnit sig tillrätta i medicinyrkets mest kaotiska hörn. Playboyen Dr Christopher Deleo, Dr C, älskar akuten och beskriver sig som en genialisk lantis. Tillsammans kämpar de för att rädda liv. De måste vara snabba och smarta men framför allt måste de samarbeta.

På webben