Hem / TV-serier / Mind Games
Mind Games

Mind Games(2014)

Mind Games är en amerikansk TV-serie från 2014, skapad av Kyle Killen.

Serien handlar om två bröder som driver ett problemlösningsföretag och fixar lösningar baserade på psykologisk manipulation.

Med lite vetenskap, en skvätt lurendrejeri plus lite Jedi-tricks kan bröderna Ross (Christian Slater) och Clark Edwards (Steve Zahn) skräddarsy en plan för att påverka någons livssituation, vilket gör att deras kunders drömmar slår in och mardrömmar försvinner.

De är partners i Edwards Agency, en ovanlig verksamhet som bygger på tron ​​att människors beslut påverkas av sin omgivning på ett sätt de inte är medvetna om. Clark är en före detta universitetsprofessor och världsberömd expert på områdena mänskligt beteende, psykologi och motivation.

Clark har humörsvängningar som är en följd av att han inte tar sin medicin för en bipolär sjukdom, som ibland resulterar i besynnerliga, maniska episoder. Ross den äldre brodern är en duktig svindlare som nyligen släppts ut ur ett tvåårigt fängelsestraff för bedrägeri, har kommit på en affärsmodell som han tror kan göra honom och hans team till miljonärer.

Serien kommer ha premiär 11 mars 2014 på ABC.