Hem / TV-serier / One Tree Hill
One Tree Hill

One Tree Hill(2003)

One Tree Hill är en amerikansk ungdomsserie som började sändas 2003.

Detta avsnitt är en sammanfattning av Säsonger i One Tree Hill
Lucas och Nathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på.

Nathan lever ett ganska lyxigt liv med pappa Dan och mamma Deb i ett stort fint hus. Han är stjärnan i skolans basketlag men pressas hårt av sin pappa som själv var en stor talang när han var ung. Hade det inte varit för hans beslut att inte rehabträna sitt skadade knä hade han säkerligen haft ett antal år av professionell basketboll bakom sig, detta ångrar han mest av allt i sitt liv och försöker leva det genom Nathan. Senare i serien så händer något som gör att Nathan och Dan blir väldigt osams. En dag händer något som gör att de inte längre kan undvika varandra och som också kräver att de kan komma överens med varandra. Serien handlar om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade. Samt farbron Keith och mamman Karen.

Serien är inspelad i Wilmington, North Carolina och sjätte säsongen sänds 2008/2009. Den hade svensk premiär på Kanal 5 den 22 augusti 2004.

The CW har beslutat att en sjunde säsong kommer att spelas in, dock kommer varken Chad Michael Murray eller Hilarie Burton att medverka. Säsong 9 blir seriens sista säsong. Chad Michael Murray kommer tillbaka i ett avsnitt i sista säsongen, även Barbara Alyn Woods och Tyler Hilton kommer tillbaka.