Hem / TV-serier / Ringer
Ringer

Ringer(2011 - 2012)

Ringer är en amerikansk TV-serie som hade premiär på TV-bolaget The CW den 13 september 2011 i USA. Båda huvudrollerna innehas av Sarah Michelle Gellar som spelar enäggstvillingsystrarna Bridget Kelly och Siobhan Martin.

Bridget Kelly är en före detta alkoholist som just när hon varit nykter i 6 månader blir det enda ögonvittnet till ett mord begått av en sedan länge efterlyst seriemördare. Hennes vittnesmål krävs för att han ska kunna fällas, men av rädsla flyr Bridget till sin tvillingsyster, Siobhan, i New York City, som har varit gift i fem år med en rik bankdirektör och lever ett till synes perfekt liv.

Bridget och Siobhan har inte haft kontakt på flera år, men verkar äntligen vara på väg att lappa ihop sitt trasiga förhållande. Men när systrarna tar en båttur tillsammans råkar Bridget somna, och när hon vaknar är Siobhan spårlöst försvunnen. På golvet i båten ligger en tom pillerburk och Siobhans vigselring, och Bridget förstår att Siobhan måste ha begått självmord. Bridget fattar beslutet att överta Siobhans identitet för att skydda sig själv från de som vill döda henne. Siobhan har uttryckligen berättat att ingen i hennes nya familj vet om att hon har en tvillingsyster, så Bridget hoppas kunna lura omgivningen att hon är Siobhan, och allt är som vanligt. Men när hon blir överfallen av en anonym man (som bär ett foto märkt med Siobhans namn) i lokalen vars renovering Siobhan ansvarar för, inser Bridget att systerns liv inte heller är så okomplicerat.

På webben