Hem / TV-serier / The Inbetweeners
The Inbetweeners

The Inbetweeners(2008 - 2010)

The Inbetweeners är en brittisk komediserie som började sändas i maj 2008 på den brittiska digital-TV-kanalen E4. Andra säsongen började sändas i april 2009 och den tredje säsongen i september 2010. En långfilm är också på gång. Filmandet startade i augusti 2010.

Termen “inbetweeners” refererar till huvudkaraktären Will och hans tre vänner (Simon, Jay och Neil) som varken tillhör de tuffaste och populäraste personerna i skolan eller nördarna. De är helt enkelt någonstans där emellan.

The Inbetweeners har blivit en stor succé för E4 och säsongsavslutningen av andra säsongen drog 1.2 miljoner tittare vilket var den högsta tittarsiffran under hela år 2009 för kanalen.
I Sverige sänds The Inbetweeners på TV4 Komedi.

The Inbetweeners handlar om fyra stycken tonåringar och deras vardag i en typisk förort till London. Fokus är riktat på Will, som i första avsnittet precis har lämnat en privatskola på grund av att hans pappa har lämnat familjen vilket har medfört ekonomiska problem. På nya skolan, Rudge Park Comprehensive School, stöter han genast på trubbel. Will har tidigare i sin skolgång haft en del problem med den sociala biten och har även blivit mobbad. Men den här gången lyckas han ganska omgående stifta ny bekantskap med en grupp om tre grabbar, Simon, Jay och Neil.