Hem / TV-serier / Weeds
Weeds

Weeds(2005)

Weeds är en amerikansk TV-serie . Serien kretsar kring hemmafrun och änkan Nancy Botwin, som bor i den fina förorten Agrestic i Kalifornien. Hon är mor till Shane Botwin och Silas Botwin. För att få ekonomin att gå ihop langar hon marijuana, därav seriens namn.

Nancys man avlider i en hjärtattack när han är ute och joggar med en av sina söner. För att kunna fortsätta leva det liv familjen hitintills levt börjar Nancy att sälja marijuana till folk i Agrestic. Efterfrågan på gräs i den fina förorten är det inget fel på och Nancy säljer bland annat till Doug Wilson som är en tämligen fifflande revisor och även jobbar åt stadsfullmäktige i Agrestic (City Councilman) och advokaten Dean Hodes.

Serien började med tio avsnitt under augusti 2005. Det var den högst rankade serien för Showtime det året. En andra säsong med tolv avsnitt följde i augusti 2006, och en tredje säsong med 15 avsnitt hade premiär 13 augusti 2007. Premiären på säsong 3 attraherade 824,000 tittare. Den fjärde säsongen började visas i USA i juni 2008 och avslutades i september samma år. Säsong 5 började att visas i USA under maj månad 2009. Säsong 6 började visas i USA i augusti 2010. I Sverige visas serien först i Canal+ Series och sedan på TV6. Vissa avsnitt går även att se på Internet på TV6 Play

Playtjänster - streama direkt