Hem / Nyheter / Big Bang Theory överraskar med en flashmob

Big Bang Theory överraskar med en flashmob

Mitt under inspelningen den 23:e oktober av Big Bang Theory sätter casten och alla skådespelarna igång med en oväntad flashmob för livepubliken och Chuck Lorre, Bill Prady och Steve Molaro. Dom framförde Carly Rae Jespens virala hitlåt “Call Me Maybe

När allt sätter igång låtsas Kunal Nayyar(Raj), Simon Helberg(Howard), Johnny Galecki(Leonard), Mayim Bialik(Amy), Melissa Rauch(Bernadette), Jim Parsons(Sheldon) och Kaley Cuoco(Penny) vara förvånade och ovetande vad som händer, men till slut är även dom med i dansen. En rolig detalj är att det var Cuoco’s syster Bri Cuoco som koreograferade allt. Men grädden på moset är ändå när alla återgår till inspelningen och Sheldon avslutar med…..tja se själva 🙂

http://youtu.be/dql26ssMcVI

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>