Hem / Nya TV-serier / Breaking Bad den illustrerade versionen
Breaking Bad Illustrerat

Breaking Bad den illustrerade versionen

Såhär lagom till att julmaten lagt sig till rätta tänkte jag att vi skulle bjuda alla Breaking Bad fans på en härlig homage till Breaking Bad med ett otroligt snyggt illustrerat alternativt intro till serien. Det är en kille som heter Martin Woutisseth som tidigare också gjort en fantastisk homage till Tim Burton(Se den här) och en till Stanley Kubrick(Se den här).

Martin Woutisseth är en frilansande designer och illustratör som med dom här filmerna vill göra branschen uppmärksam om att han söker jobb. Med tanke på hur snyggt han gjort alla 3 filmerna så lär det inte dröja länge innan han har jobb upp över öronen. Kolla mer illustrationer på hans hemsida här: http://www.martinwoutisseth.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>