Hem / Nyheter / Ewings återvänder för mer svek och förräderi
Dallas - Säsong 2

Ewings återvänder för mer svek och förräderi

När Dallas är tillbaka för en andra säsong är det givetvis också med Ewingfamiljen som är i högform och hugger varandra i ryggen på klassiskt Ewingmanér. Första säsongens finalavsnitt släppte några riktiga bomber, som exempelvis att Rebecca Sutter verkligen är Pamela Rebecca Barnes, och premiären kommer att bjuda på den ena överraskningen efter den andra.

Serien har en rad olika historier och en av dem är kampen om Ewing Energies. John Ross är, fast besluten att ta kontroll över Ewing energi från sin kusin och farbror, i maskopi med sin far. Christopher är i sin tur fast besluten att om att säkra kontraktet för att förse Dallas offentliga transportfordon med sitt metanbränsle. Elena försöker hitta sin plats i företaget, fast besluten att tjäna sin andel som en jämlik partner.

Ytterligare en historia är den om Pamela Barnes. Rebecca Sutter är ett minne blott och Christopher är chockad och vill ha äktenskapet ogiltigförklarat. Pamela hinner röra om en hel del, bland annat genom att dyka upp på ett av Barnes globala styrelsemöten och börjar styra företagsriktningen.

Ann söker efter dottern Emma och du kan inte för allt i världen lista ut hur den här historien utvecklar sig. Sist men inte minst kommer Dallas att kretsa kring nedtrappningen inför valet av guvernör, och Sue Ellen kommer att råka ut för utmaningar som vi givetvis undrar hur hon ska hantera.

Dessa avsnitt är de sista som Larry Hagman gör i rollen JR.

De första två avsnitten av den andra säsongen har redan sänts på amerikanska TNT.

Läs mer om

,

2 Kommentarer

När drar säsong 2 av dallas igång i sverige då

Svara

Hejsan Daniel,

Säsong 2 visades i Tv4 den 29/4 med avsnitt 1, håll koll på Tv4 då den säkert lär gå i repris

/Chris

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>