Hem / Nya TV-serier / “Halt & Catch Fire” och “Turn” – två nya serier från AMC
AMC

“Halt & Catch Fire” och “Turn” – två nya serier från AMC

AMC har beställt pilotavsnitt till två nya TV-serier som produceras av personerna bakom Breaking Bad och Bones.

“Halt & Catch Fire” handlar om den tekniska utvecklingen inom datavärlden i början av 80-talet. Den andra serien, “Turn”, äger rum under 1700-talet och handla om George Washingtons spionnätverk – The Culper Ring.

Halt & Catch Fire är ett drama om en visionär, en ingenjör och ett underbarn när boomen av persondatorer började. Om deras personliga och professionella partnerskap som kommer i konflikt med deras girighet och ego. (Halt and Catch Fire, är ett samlingsnamn för en vandringssägen att till exempel få ett kretskort att brinna upp på grund av mjukvaruinstruktioner.)

Turn är ett drama om bildandet av The Culper Ring, ett spion-nätverk skapat Abraham Woodhull, en bonde från New York som tillsammans med barndomsvänner och patrioter bildar The Culper Ring, en grupp spioner som vänder utvecklingen i Amerikas kamp för självständighet.

Serien är anpassad från boken Washingtons Spies, av Alexander Rose, och ska omarbetas av Craig Silverstein (Nikita).

Produktionen av serierna är planerad att starta i början av 2013.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>