Hem / Nya TV-serier / Under the Dome – ny serie från Stephen King
Under the Dome

Under the Dome – ny serie från Stephen King

Stephen King är tillbaka med en ny TV-serie, Under the Dome, som ska produceras av CBS.

Baserat på Kings bästsäljande roman, Under the Dome, är berättelsen om en liten stad i New England som plötsligt och oförklarligt blir avskurna från resten av världen av en enorm genomskinlig kupol. Där stadens invånare måste överleva i de försämrade postapokalyptiska villkor, och försöka finna svar på var den kommer ifrån samt hur de ska kunna fly från den.

Dramaproduktioner som denna är inte helt vanliga för CBS, men med de framgångar som deras konkurrenter fått med apokalyptiska dramer som AMCs The Walking Dead och NBCs Revolution, så kunde inte CBS VD Nina Tassler tacka nej till erbjudandet de fick från Showtime. Showtime som ägs av CBS Corp. skulle göra serien, men deras VD tyckte inte att den passade in i deras koncept.

Under the Dome kommer sändas sommaren 2013, där CBS Television Studios kommer att producera serien tillsammans med Amblin Television.

En kortare teaser har publicerats på YouTube:

[…] Nyheter Trailers CBS har släppt en videoteaser från den kommande TV-serien Under the Dome. […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>