Hem / Nyheter / Prequel till Game of Thrones?
George-RR-Martin

Prequel till Game of Thrones?

Har HBO har planer på att göra en Prequel till Game of Thrones?

George R. R. Martin som förutom att han är producent av Game of Thrones även jobbar med att skriva färdigt “A Song of Ice and Fire“, bokserien som TV-serien bygger på. I en intervju i samband med Game of Thrones säsong 3-premiären talade Martin om vilka projekt han har i åtanke, och som han har diskuterat med HBO.

På frågan om en Game of Thrones prequel:

“Jag har skrivit under ett antal år, en serie noveller som utspelas i samma värld, världen av Westeros cirka 100 år tidigare, om två karaktärer som kallas Dunk och Egg … Jag har publicerat tre av dessa noveller, “The Hedge Knight”, “The Sworn Sword” och “The Mystery Knight”, och jag har i åtanke nio eller tio ytterligare noveller om Dunk och Eggs äventyr. Så har vi lekt med tanken på att göra dem, som prequels. De skulle vara prequels i den mening att de utspelas 100 år tidigare, men i samma värld. De är något lättare i tonen än orginalserien och lite mer äventyrligt men mina fans älskar dem och jag själv älskar de två karaktärerna. Så kanske, kanske det blir vad vi gör, vi får se.”

Premiären av Game of Thrones säsong 3 är satt till den 31 mars.

Källa: Screenrant

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>