Hem / Nya TV-serier / Sense8 – ny Sci-Fi-serie från Netflix
Matrix

Sense8 – ny Sci-Fi-serie från Netflix

Lana Wachowski och Andy Wachowski, skaparna av filmer som Matrix-trilogin, Cloud Atlas, och V For Vendetta skall samarbeta med J. Michael Straczynski som varit involverad i bl.a. Babylon 5, Thor och Underworld Awakening i en kommande Sci-fi-serie – Sense8.

Den första säsongen på 10 avsnitt skall ha premiär någon gång under 2014, enligt Netflix.

Netflix litar stort på deras undersökningar om vad deras tittare vill se. De har redan en stor hit med deras politiska drama House of Cards men är redan igång med flera andra projekt detta året som verkar tilltalande, som t.ex. en ny “återupplivad” säsong av komediserien Arrested Development och skräck/thriller/Sci-Fi serien Hemlock Grove.

Netflix är idag det världsledande företaget inom streamad film med med än 33 miljoner medlemmar i 40 länder.

Källor: VentureBeat, Engadget

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>