Hem / Nya TV-serier / Amazons pilotavsnitt för (eventuellt) nya serier
amazon

Amazons pilotavsnitt för (eventuellt) nya serier

Amazon Studios har producerat släppt flera pilotavsnitt på eventuella nya TV-serier. Pilotavsnitten finns tillgängliga gratis på Amazon Instant Video, där tittarna även kan recensera filmerna.

Amazon har ännu inte bestämt vilka som får fortsätta som TV-serie, där varje säsong skulle bestå av ca: 13 avsnitt vardera.

Här nedan får ni lite beskrivningar om de serier Amazon har ute just nu:

Alpha House

Alpha House
Alpha House är skriven av Oscarsnominerade och Pulitzer-pris vinnaren Garry Trudeau (Doonesbury, Tanner ’88). Alpha House handlar om fyra senatorer som bor tillsammans i ett hyreshus i Washington DC. John Goodman, Clark Johnson, Matt Malloy, Mark Consuelos och Bill Murray ingår i Pilotavsnittets roller.

Betas

Betas
I Silicon Valley kan nystartade företag med rätt algoritm göra dig till kung. Betas, skriven av Evan Endicott och Josh Stoddard, handlar om fyra datanördar och deras strävan efter nördberömmelse när de försöker knäcka den ultimata koden. Ed Begley Jr, Jon Daly, Joe Dinicol, Margo Harshman, Charlie Saxton och Karan Soni är några av de som är med i Pilotavsnittet.

Browsers

Browsers
Skriven av den tolvfaldiga Emmy-vinnande komediförfattaren David Javerbaum (The Daily Show), regisserad av Don Scardino (30 Rock) och producerad av David Miner. Browsers är en musikalisk komedi som utspelar sig i dagens Manhattan och följer fyra ungdomar när de börjar sitt första jobb på en nyhetswebbplats. I huvudrollen ser vi Bebe Neuwirth (Skål, Frasier)

Dark Minions

Dark Minions
Skriven av Big Bang Theory skådespelarna Kevin Sussman och John Ross Bowie, är Dark Minions en animerad serie om två lata killar som bara tänker på sin lönecheck, ombord på ett intergalaktiskt krigsskepp. Piloten kommer att produceras av Principato-Young (Reno 911).

Onion News Empire

Onion News Empire
Onion News Empire är en smart, fartfyllt skriven komedi om spelet bakom kulisserna på The Onion News Network som visar precis hur långt journalister kan gå för att stanna kvar på toppen. Med skådespelare som Jeffrey Tambor, Christopher Masterson, Aja Naomi King och William Sadler.

Supanatural

Supanatural
Supanatural är en animerad komediserie om två frispråkiga divor som är mänsklighetens sista försvarslinje mot det övernaturliga, när de inte jobbar på köpcentret. Serien, skriven av Lily Sparks, Price Peterson och Ryan Sandoval, är producerad av Jason Micallef (Butter) och Kristen Schaal (The Daily Show).

Those Who Can’t

Those Who Can’t
Skriven av Andrew Orvedahl, Adam Cayton-Holland och Benjamin Roy (Grawlix), Those Who Can’t är en komedi om tre unga, missanpassade lärare som är lika omogna, om inte mer, som de elever de undervisar. I rollerna ser vi bl.a. Nikki Glaser,Benjamin Roy,Andrew Orvedahl och Adam Cayton-Holland.

Zombieland

Zombieland
Baserat på succefilmen från Columbia Pictures med samma namn, om fyra personer som överlevt zombieappokalypsen och deras sökande efter någon plats att bo på. Zombielands pilotavsnitt är gjort av långfilmens ursprungliga kreativa team, författarna Rhett Reese och Paul Wernick (GI Joe: Retaliation, The Joe Schmo Show) samt producenten Gavin Polone (Gilmore Girls). Eli Craig (Tucker och Dale vs Evil) ska regissera piloten. Rollen som Tallahassee spelas av Kirk Ward (The Island), Maiara Walsh (Desperate Housewives, Switched vid födseln) är Wichita, Tyler Ross (Milkshake) kommer att spela Columbus, och Izabela Vidovic har rollen som Little Rock.

[…] skrev här tidigare om Amazons flera pilotavsnitt som eventuellt skulle bli TV-serier, där Alpha House är en […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>