Hem / Nya TV-serier / Black Sails – ytterligare en serie från Michael Bay
BlackSailsTeaserTrailer

Black Sails – ytterligare en serie från Michael Bay

Producenten Michael Bay, som bland annat ligger bakom kommande serien The Last Ship, är också producent till den nya piratserien Black Sails. Denna nya TV-serie kommer att ha premiär på Starz under 2014.

Den åtta avsnitt långa serien ska utspela sig 20 år innan händelserna i Robert Louis Stevensons Skattkammarön och berätta historierna kring Kapten Flint, den mest beryktade och farligaste piraten under denna tid, och hans män tillsammans med John Silver.

Här en första trailer från serien:
http://youtu.be/0VPrWOHX9kQ

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>