Hem / Nyheter / Den andra säsongen av Äkta människor kommer i höst
Äkta-människor-S2

Den andra säsongen av Äkta människor kommer i höst

Den första säsongen av sci-fi/drama serien Äkta människor som sändes på SVT hösten 2012, fick både höga tittarsiffror och blev rosad av kritikerna. Den blev även en internationell succé och hittills har den första säsongen sålts till nästan 50 länder.

Serien handlar om robotar som kallas Hubotar, vilka börjat bli så mänskliga och till utseendet väldigt lika riktiga människor.

I säsong två sprider sig ett viralt virus som en pandemi bland hubotarna, och gör de smittade okontrollerbara och farliga för sin omgivning. Detta är ett hot som får ödesdigra konsekvenser.

Många av de tongivande karaktärerna och skådespelarna från den första säsongen återkommer men även en hel del nya ansikten kliver in i berättelsen.

Serien är en samproduktion mellan SVT och Matador Film. Inspelningarna pågår fram till augusti och tio nya avsnitt sänds i SVT1 under hösten 2013.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>