Hem / Nyheter / Game of Thrones sätter viktig roll i säsong 4 med Oberyn The red viper
Game Of Thrones Pedro Pascal

Game of Thrones sätter viktig roll i säsong 4 med Oberyn The red viper

När man knappt hämtat andan efter den otroligt tunga säsongsavslutningen av säsong 3 så kommer det ändå lite ljusglimtar inför säsong 4.

En av dom mest populära framtida karaktärerna är rollen som Oberyn the red viper(en av dom coolare smeknamnen i serien hittils) och den rollen är nu äntligen tillsatt av den chilenska skådespelaren Pedro Pascal som vi tidigare sett i bla. CBS The Good Wife, Red Widow och Graceland.

En kort genomgång för er som inte läst böckerna, kommer här en kort spoiler-fri genomgång av karaktären:

Oberyn är den kaxiga  men charmerande prinsen av Dorne (en del av The Seven Kingdoms of Westeros) Hans syster Ella blev brutalt mördad av Knight Gregor “The Mountain” Clegane när The Mad King Aerys vart störtad av Robert Baratheon och Lannisters.

Såhär beskriver David Benioff och Dan Weiss om rollen:

The Red Viper is sexy and charming, yet believably dangerous; intensely likable, yet driven by hate. The boys love him, the girls love him, and he loves them all back. Unless your last name is Lannister. We found a fellow who can handle the job description and make it seem effortless. He wasn’t easy to find and he won’t be easy to stop.

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>