Hem / Nyheter / Stöd för profiler i Netflix
Netflix-profiler

Stöd för profiler i Netflix

Från den 1 augusti är det möjligt att skapa fem separata profiler på sitt Netflix-konto, vilket innebär att man kan lägga till profiler som baseras på tittarvanor, favoritprogram och genrer. Varje konto kan ha upp till fem profiler utan extra kostnad. Så dina Netflix-förslag blandas inte ihop med övriga familjemedlemmar eller gäster.

Profilerna kan man sedan komma åt via Netflix webbplats eller de enheter som har stöd för Netflix, så som PlayStation 3, Xbox 360, iPhone och andra iOS-enheter samt smart-tv. Fler enheter kommer att läggas till under kommande månader.

Via sitt Facebook-konto kan man sedan ansluta sin profil och där utbyta förslag med sina vänner.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>