Hem / Nyheter / George Eads tar tjänstledigt från CSI
George-Eads

George Eads tar tjänstledigt från CSI

George Eads kommer ta tjänstledigt från TV-serien CSI efter att blivit ovän med en av de ansvariga till serien, enligt nyhetssajten The Hollywood Reporter.

Skådespelaren har spelat agent Nick Stokes sedan serien startade år 2000, och tillhör en av de tre som varit med från första början. De andra är Paul Guilfoyle och Eric Szmanda.

Eads kommer dock vara med i de tre första avsnitten av den kommande säsongen, och en representant från CBS TV Studios säger i ett uttalande till nyhetssajten THR;

“George Eads kommer inte att vara med i flera avsnitt under den första halvan, men vi ser fram emot att han återvänder till CSI mycket snart”

Enligt THR kommer Eads frånvaro påbörjas i det fjärde episoden när Catherine (Marg Helgenberger) kommer tillbaks i det 300e avsnittet, då hon vill att Nick Stokes ska få specialutbildning på FBI.

Säsong 14 av CSI börjar sändas den 25 september på CBS.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>