Hem / Nyheter / Blacklist populäraste TV-serien i USA
The Blacklist - James Spader

Blacklist populäraste TV-serien i USA

Blacklist har satt rekord i TV tittare på USA:s broadcast nät.

Medans The Walking Dead ligger i topp i kabel-TV nätet, och förövrigt är den populäraste TV-serien alla kategorier vilket vi skrev om igår, så är Blacklist med sina 17,9 miljoner tittare den populäraste TV-serien i USA:s broadcast nät.

I kriminal/dramat som hade premiär på TV3 förra veckan, ser vi James Spader i huvudrollen som Raymond ”Red” ​​Reddington. Han är en av FBI:s mest efterlysta brottslingar, som en dag frivilligt överlämnar sig till FBI för att hjälpa till med att fånga några av världens farligaste brottslingar. Men han har av någon anledning valt att endast tala med den nyutexaminerade agenten inom beteendeanalys Elizabeth Keen, spelad av Megan Boone.

Serien går på TV3 varje torsdag Kl 21.00 (del 2 imorgon), men går även att se via deras playkanal.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>