Hem / Nya TV-serier / Harry Potter spinoff som TV-serie?
J.K. Rowling

Harry Potter spinoff som TV-serie?

Författaren till böckerna om Harry Potter, J.K. Rowling, är igång med ett filmmanus till sin bok “Fantastiska vidunder och var man hittar dem”. Det är en sidostory med beskrivningar på all den magi som sker i Harry Potter-böckerna.

Warner Bros har varumärkesskyddat rättigheterna till andra Harry Potter spinoffs som “Quidditch genom tiderna” och “Barden Bagges berättelser”. Det är nu tal om att det eventuellt ska göras fler filmer eller en TV-serie baserad på någon av J.K. Rowlings böcker, det kanske rent av blir en Harry Potter i TV-serie format?

Via blog.zap2it.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>