Hem / Nyheter / Marcia Wallace hyllas i Simpsons
Edna Krabappel

Marcia Wallace hyllas i Simpsons

Karaktären Edna Krabappel som är Bart Simpsons lärare i den animerade TV-serien Simpsons, fick sin röst av den nu avlidne skådespelaren Marcia Wallace.

Marcia dog den 25 oktober av cancer, och har nu fått ett avsnitt dedikerat till hennes ära. Den 3 november sändes avsnittet Four Regrettings and a Funeral där man i den sedvanliga öppningsscenen får se Bart skriva på krittavlan upprepade gånger, men denna gång med orden,

”We’ll really miss you Mrs. K”

Och i slutscenen får vi se ett foto av henne med orden,

“In loving memory of Marcia Wallace”

Fröken Krabappel har i nuläget varit med i 178 avsnitt sedan 1990, och Wallace har spelat in för flera avsnitt framåt. Avsnittet där hennes sista framträdande sker, kommer förmodligen sändas i slutet av säsong 25 eller i början av säsong 26. Enligt seriens producent Al Jean, finns ingen plan för hur och vad som ska göras i nuläget. Han säger även att detta var inte den karaktär som var tänkt att avskrivas från serien, som vi skrivit om här tidigare.

http://youtu.be/WLNkbRvraho

Via Deadline

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>