Hem / Nyheter / Ny trailer till Mob City – serien har premiär i december
Mob City

Ny trailer till Mob City – serien har premiär i december

Den fjärde december har den nya gangsterserien Mob City premiär på TNT. Ett drama skrivet och producerat av Frank Darabont, skaparen till TV-serien The Walking Dead, samt även författare/regissör till Den gröna milen (The Green Mile) och Nyckeln till frihet (The Shawshank Redemption).

Serien är baserad på boken LA Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City av John Buntin, där vi får följa kampen mellan polischefen William Parker och gangstern Mickey Cohen i 1940-talets Los Angeles.

Det är en hyfsad ensemble av skådespelare vi får se, bl.a. Jon Bernthal (The Walking Dead), Milo Ventimiglia (Heroes), Simon Pegg (Shaun of the Dead), Neal McDonough (Desperate Housewives), Jeffrey DeMunn (The Walking Dead), Gregory Itzin (24), Robert Knepper (Prison Break) och Ed Burns (Entourage).

TNT har nyss släppt en ny trailer:

Här några videoteasers.

http://youtu.be/4-bOBL2fWP0

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>