Hem / Nya TV-serier / Knights of Sidonia på Netflix
Knights of Sidonia

Knights of Sidonia på Netflix

Nu kommer mecha/sci-fi serien Knights of Sidonia till Netflix, vilken är baserad på den populära mangaserien av Tsutomu Nihei.

TV-serien med sina tolv avsnitt kommer vara tillgänglig endast på Netflix precis efter att den har visats på japansk tv under sommaren 2014, och finnas tillgänglig på japanska med undertexter eller med dubbat ljud på flera olika språk.

Knights of Sidonia följer människornas kamp för att överleva den monstruösa utomjordingen ”Gauna”. Till sin hjälp har de mechavapen som kallas ”Garde” (vaktrobotar). Berättelsen fokuserar på skeppet Sidonia och den unga Garde-piloten Nagate Tanikaze som använder sina fantastiska stridsfärdigheter för att skydda det som återstår av den mänskliga civilisationen.

Tokyo-baserade Polygon Pictures som har vunnit flera Daytime Emmy-priser för Hasbros tv-serie Transformers Prime kommer producera serien. Polygon har även animerat Tron: Uprising och flera avsnitt av Star Wars: The Clone Wars. Serien regisseras av Kobun Shizuno, som arbetade på den animerade serien GI Joe, och medregisseras av Hiroyuki Seshita som är en veteran från spelserien Final Fantasy.

Knights of Sidonia Promotion Videos

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>