Hem / Nya TV-serier / Premiär för Breaking Bads spinn-off Better Call Saul
Saul Goodman

Premiär för Breaking Bads spinn-off Better Call Saul

Netflix och Sony Pictures Television meddelade idag att Breaking Bads Spin-off, Better Call Saul kommer visas för Netflix medlemmar i början av 2014. Avsnitten kommer bli tillgängliga i Europa och Sydamerika en kort stund efter att de sänts i USA på AMC.

Skaparen av Breaking Bad, Vince Gilligan fortsätter skriva berättelsen om advokaten Saul Goodman, som spelas av Bob Odenkirk, under åren innan han blev Walter Whites advokat.

Ted Sarandos , Netflix Chief Content Officer säger:

“Breaking Bad är allmänt erkänd som en av de stora tv-upplevelserna i denna nya TV guldålder, och har också visat sig vara mycket populär hos Netflix abonnenter världen över. Denna avknoppning lovar att fortsätta sin tradition av kraftfulla berättande. Vi är stolta över att arbeta tillsammans med Sony Pictures Television, och att kunna visa Better Call Saul till våra abonnenter runt om i världen.”

Alla säsonger av Breaking Bad finns tillgängliga på Netflix. Där man får följa Walter White, en kemilärare som blivit diagnostiserad med obotlig cancer och börjar då framställa metamfetamin för att försörja sin familj. Serien har vunnit tio Primetime Emmy Awards, inklusive bästa dramaserie 2013 och anses av kritiker som en av de bästa dramaserier någonsin.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>