Hem / Nya TV-serier / Silicon Valley på HBO NORDIC den 7:e April
SILICON VALLEY HBO NORDIC

Silicon Valley på HBO NORDIC den 7:e April

I dag trillade det in en kul nyhet från HBO Nordic. Den 7:e April kommer det en ny serie på HBO Nordic som heter Sillicon Valley och är skapad av Mike Judge som bla. gjort Office Space och Beavis and Butthead. Serien är löst byggd på Mikes egna erfarenheter som ingenjör i Silicon Valley under slutet av 80-talet.

Såhär skriver HBO Nordic om serien: 

Richard (Thomas Middleditch) är en introvert dataprogrammerare som bor i ett ”Hacker Hostel” tillsammans med sina vänner Big Head (Josh Brener), Gilfoyle (Martin Starr) och Dinesh (Kumail Nanjiani). De tre socialt inkompetenta vännerna hålls under uppsikt av Erlich (T.J. Miller), en självupptagen dotcom miljonär som låter dem bo gratis i hans hus så länge han får en 10% andel i deras projekt.

Efter att Richard misslyckats pitcha in sin website hos riskkapitalisten Peter Gregory (Christopher Evan Welch), verkar det som att hans öde är att stanna kvar på teknikföretaget Hooli, grundat av Gavin Belson (Matt Ross). Men när cheferna på Hooli, Monica (Amanda Crew) och Jared (Zach Woods), får reda på värdet av websitens sökalgoritm, hamnar Richard mitt i ett budgivningskrig mellan Hoolis grundare Gavin Belson och riskkapitalisten Peter Gregory.

Här kan ni se en trailer från serien som verkar riktigt lovande:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>