Hem / Nyheter / Sista säsongen av Star Wars: The Clone Wars kommer på Netflix
the Clone Wars Kommer Till Netflix

Sista säsongen av Star Wars: The Clone Wars kommer på Netflix

Efter det något abrupta avslutet av Star Wars: The Clone Wars började alla fansen (jag inkluderad) att undra vad som hände med den sista avslutande säsongen. Efter mycket tystnad så har nu Netflix gått in som räddaren i nöden och med Disneys nyfunna kärlek till Netflix kunna göra realitet av den sista säsongen. Och som grädde på moset så kommer även Netflix att lägga till hela den tidigare serien i sitt bibliotek och med ett par directors cut versioner på ett par av episoderna. Om du inte sett serien tidigare och gillar Star Wars universumet så är det bara till att binge-kolla genom allihopa när det släpps. Ännu en gång levererar Netflix över förväntan, bra gjort!

 

Uppdatering:

Som Anna TS påpekade på Twitter så gäller den här nyheten tyvärr än så länge endast USA och Canada. Men vi får hoppas att dom trillar in även här hos oss i Sverige.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>