Hem / Nyheter / Första smygtitten på The Simpsons i Lego
The Simpsons Lego Episode

Första smygtitten på The Simpsons i Lego

Så har äntligen den första trailern för The Simpsons Lego Spectacular släppts. Hela avsnittet har gjorts i legostil, men inte med riktiga legobitar utan med samma 3D teknik som användes i legofilmen men med lite 2D animation inblandat här och där. Det ser ju faktiskt riktigt bra ut och som lego-byggare så är det extra kul och få lite uppslag på roliga delar att bygga på riktigt. Visas nu på söndag i USA.

https://www.youtube.com/watch?v=AYGSpOfIr9Y#t=61

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>