Hem / Humor / Säsong 1 till 4 av The Walking Dead på 9 minuter
The Walking Dead season 1 to season 4 in 9 minutes

Säsong 1 till 4 av The Walking Dead på 9 minuter

Det bunkras nog upp rejält med dryck, snacks, hämtpizza runt om i hemmen idag när alla sitter som naglade för att se hur fortsättningen av The Walking Dead blir i första avsnittet av säsong 5. Men du kanske är en av dom som helt missat dom första 4 säsongerna men känner ändå att du vill vara med och följa serien nu. Då rekommenderar vi såklart att du kollar på säsong 1 till 4 omgående, för det är en apokalyptisk resa du inte får missa.. Men, så är det ju det där med tiden och att få allt att passa in i det stressiga schemat som modern människa idag, men det gör inget, för vi har hittat en helt underbar genomgång av allt du behöver veta om säsong 1 till 4 på bara 9 minuter och allt i en, enda lång tagning. Så spänn armborstet, ladda pistolerna och hoppas för guds skull att dörren du öppnar inte har en massa walkers bakom sig.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>