Hem / Nyheter / Twin Peaks The Sequel?
Twin Peaks The Sequel

Twin Peaks The Sequel?

Som jag tidigare skrivit är Twin Peaks en av mina absoluta favoriter av tv-serier och det är även en serie som jag anser ha satt riktningen och nivån på serier som kom efter. Vi kommer att hålla den här artikeln fri från spoilers för om ni inte sett Twin Peaks, rekommenderar jag att ni gör det direkt!

Ryktena om en uppföljare har förföljt serien ända sedan den avslutades och har i princip alltid skjutits ned av antingen David Lynch själv eller andra inblandade. Och jag har nog sedan många år gett upp på någon form av uppföljare eller liknande och nöjde mig helt klart av releasen av Twin Peaks – The Entire Mystery som ni kan läsa mer om här: https://www.tvserieguiden.se/2014/07/twin-peaks-the-entire-mystery/

Men så dök det upp… helt som en blixt från klar himmel, en tweet från Twin Peaks-generalen himself, David Lynch. Och ni som sett serien förstår ju att det är svårt att inte tolka det han skriver på något annat sätt än att det finns en chans på en fortsättning 🙂

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>