Hem / Nya TV-serier / Ascension – ny sci-fi-miniserie på HBO Nordic
Ascension

Ascension – ny sci-fi-miniserie på HBO Nordic

SyFy:s nya intergalaktiska miniserie Ascension kommer till HBO Nordic nu i december.

Ascension har beskrivits som ett ambitiöst drama som tar avstamp i ett hemligt amerikanskt rymduppdrag under tidigt 1960-tal. Hundratals män, kvinnor och barn skickas iväg på en sekellång resa ombord på rymdskeppet USS Ascension, för att skapa en ny värld. Halvvägs genom resan, när de närmar sig punkten utan återvändo, sker ett mystiskt mord på en ung kvinna. Mordet leder till att skeppets befolkning börjar ifrågasätta den sanna naturen av deras uppdrag.

Ascension Trailer: 1963

Serien är uppdelad i tre 90-minutersavsnitt och har premiär den 16:e december på HBO Nordic.

Bland skådespelarna hittar vi bland annat Tricia Helfer (Cylon Number Six i Battle Galactica), Brian Van Holt (Cougar Town och The Bridge) och Andrea Roth (Rescue Me). Ascension är skapad och skriven av Philip Levens (Smallville), som även är exekutiv producent och showrunner.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>