Hem / Nya TV-serier / Humans – ny serie från AMC
Humans AMC teaser trailer

Humans – ny serie från AMC

Från skaparna av The Walking Dead, Mad Men och Breaking Bad kommer en ny tv-serie vid namn Humans. Serien utspelar sig i en parallell värld där den senaste teknologiska trenden är en “Synth”, en högst realistisk robotbetjänt. I serien Humans kommer du att få följa en vanlig familj och dess relation till sin synth.

Det är inte första gången förhållandet mellan robotar och människor porträtteras i media. Humans är baserad på den svenska tv-serien Äkta människor. Den svenska tv-serien har fått internationell uppmärksamhet och har än så länge kommit ut i två säsonger. Humans kommer att vara den engelska versionen och frågan är hur snarlika tv-serierna kommer att vara. AMC har dock lång erfarenhet av att skapa fantastiska serier. Det finns ingen tvekan om att tv-serien har alla förutsättningar för att bli en riktig hit-serie.

Teaser trailer från Humans – “The Upgrade is here”

I rollerna hittar du bland annat William Hurt, Will Tudor, Katherine Parkinson, Colin Morgan, Tom Goodman-Hill och Rebecca Front. Produktionsbolaget bakom den nya tv-serien är Kudos. De har bland annat stått bakom kultserien Utopia samt populära Broadchurch och The Hour. Till sin hjälp har de även det svenska produktionsbolaget bakom Äkta människor, Matador Films. Det bådar med andra ord gott för tv-serien.

Inspelningarna i London avslutades runt februari och serien kommer att ha premiär under den amerikanska sommaren, 2015. Äkta människor har avslutat sin andra säsong och frågan är om det kommer att bli en tredje. För alla fans som hoppades på att den svenska serien skulle fortsätta så är Humans verkligen något att se fram emot. Om serien kommer att nå samma framgång som Mad Men och The Walking Dead återstår att se. Dessa serier attraherar flera miljoner tittare runt om i hela världen. Premiären för säsong 5 av The Walking Dead sågs av mer än 17 miljoner i bara USA.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>